Przebojowe Smaki Mariusza Kalagi: Halibut na purée z fioletowych ziemniaków

Kraj produkcji: Polska

Rok produkcji: 2019

Przeznaczenie wiekowe: 12

Halibut na purée z fioletowych ziemniaków podany z gruszką wypełnioną sosem z sera pleśniowego – to najnowsza propozycja Bogusi Kalagi z programu „Przebojowe Smaki”. Sprawdźcie go sami w swojej kuchni!

Halibut i fioletowe ziemniaki? My jesteśmy na tak! Najnowszy przepis Bogusi Kalagi to propozycja dla fanów kuchni nowoczesnej, ceniących sobie niekonwencjonalne połączenia smaków. Oglądaj „Przebojowe Smaki” w każdą niedzielę o 13:45, by być na bieżąco z gwiazdorskimi przepisami!

×

Szanowni Państwo, w związku z obowiązywaniem przepisów RODO informujemy, iż jako podmiot przetwarzający dane osobowe realizujemy swoje obowiązki zgodnie z nowymi standardami. Prosimy o zapoznanie się kliknij by zapoznać

Close