Kraj produkcji: Polska

Rok produkcji: 2019

Przeznaczenie wiekowe: 12

Ale obora! – mówią młodzi jak coś jest nie teges 😉 Ale u Bacy wszystko na cacy! Bo Obora to stała miejscówka Artura BACY Bacowskiego. Dzisiaj gotujemy właśnie tu a razem z Bacą pichci na maxa Daniel Janowski, kucharz Restauracji OBORA w Chorzowie.

 

Wiadomo, dziki to spory problem, za dużo ich i na naszych osiedlach i nawet na drogach, więc Baca wziął się za redukcję pogłowia i dzisiaj przygotuje dla Was piękny kawałek dzika 😉 A propos redukcji – zredukujemy epicki sosik i powiemy, w czym najlepiej dziczyznę macerować i marynować. Kolejność sobie wybierzcie. Dzik jest dziki, dzik jest zły? Tylko w bajkach – bo w rękach Bacy zamienia się w kulinarne arcydzieło! Smacznego i miłego oglądania!

×

Szanowni Państwo, w związku z obowiązywaniem przepisów RODO informujemy, iż jako podmiot przetwarzający dane osobowe realizujemy swoje obowiązki zgodnie z nowymi standardami. Prosimy o zapoznanie się kliknij by zapoznać

Close