Salmonella w jajkach! Bakteria może spowodować zatrucie pokarmowe [OSTRZEŻENIE GIS]
Główny Inspektorat Sanitarny ostrzega przed salmonellą w żywności. Bakteria może spowodować zatrucie pokarmowe.
Silesia Flesz w TVS od poniedziałku do piątku: 16.00, 17.45, 20.00 i 23.00
W wyniku badań przeprowadzonych przez Państwową Inspekcję Sanitarną, stwierdzono obecność pałeczek Salmonella Enteritidis na powierzchni skorupek jaj.
Szczegóły dotyczące produktu:
Produkt – Świeże jaja ze ściółki, klasa A, kategoria wagowa L-Duże, 10 szt.
Najlepiej spożyć przed: 24/06/2021
Kod na skorupkach jaj: 2PL30251355 K1A
Producent: INVEST MICHEL Sp. j., Kobierne 44A, 05-311 Dębe Wielkie nr zakładu pakowania jaj PL 14125903 WE
Konsumenci, którzy kupili produkt z kwestionowanej partii produkcyjnej, proszeni są o kontakt z zakładem pakowania pod nr tel. 606-990-211. Wszystkim klientom, którzy zwrócą produkt lub jego część wraz z opakowaniem (niezbędne do identyfikacji partii produktu), zostanie zwrócony produkt pełnowartościowy lub koszt nabycia produktu.
Gramy dla Oliwii Hyli. Sprawdź harmonogram koncertu! [20 czerwca]
Bobrowniki śląskim liderem! Żadna inna gmina nie ma tylu zaszczepionych!