Kategorie

Salmonella w jajkach! Bakteria może spowodować zatrucie pokarmowe [OSTRZEŻENIE GIS]

Główny Inspektorat Sanitarny ostrzega przed salmonellą w żywności. Bakteria może spowodować zatrucie pokarmowe.

Silesia Flesz w TVS od poniedziałku do piątku: 16.00, 17.45, 20.00 i 23.00

W wyniku badań przeprowadzonych przez Państwową Inspekcję Sanitarną, stwierdzono obecność pałeczek Salmonella Enteritidis na powierzchni skorupek jaj.

Szczegóły dotyczące produktu:

Produkt – Świeże jaja ze ściółki, klasa A, kategoria wagowa L-Duże, 10 szt.

Najlepiej spożyć przed: 24/06/2021

Kod na skorupkach jaj: 2PL30251355 K1A

Producent: INVEST MICHEL Sp. j., Kobierne 44A, 05-311 Dębe Wielkie nr zakładu pakowania jaj PL 14125903 WE

Konsumenci, którzy kupili produkt z kwestionowanej partii produkcyjnej, proszeni są o kontakt z zakładem pakowania pod nr tel. 606-990-211. Wszystkim klientom, którzy zwrócą produkt lub jego część wraz z opakowaniem (niezbędne do identyfikacji partii produktu), zostanie zwrócony produkt pełnowartościowy lub koszt nabycia produktu.

PRZECZYTAJ KONIECZNIE

Gramy dla Oliwii Hyli. Sprawdź harmonogram koncertu! [20 czerwca]

Bobrowniki śląskim liderem! Żadna inna gmina nie ma tylu zaszczepionych!

Premier Morawiecki w Katowicach o odejściu Kaczyńskiego: Mam nadzieję, ze to jedynie pogłoski [WIDEO]

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Back to top button