ŚLĄSKIE OD KUCHNI: WERSJA DLA OSÓB NIESŁYSZĄCYCH I NIEDOSŁYSZĄCYCH

Zapraszamy na gotowanie na ekranie! Najlepsze przepisy mają dla Was Piotr Jezutek i Wiesław Ambros[+]. Program „Śląskie od kuchni” z ułatwieniem dla osób niesłyszących i niedosłyszących – zawiera migacza.

ŚLĄSKIE OD KUCHNI: WERSJA DLA OSÓB NIESŁYSZĄCYCH I NIEDOSŁYSZĄCYCH

Śląskie od kuchni (N): Dorsz na ryżu

Tym razem w programie „Śląskie od kuchni” Wiesław Ambros i Piotr Jezutek na warsztat biorą rybę. Ale nie byle jaką – nie ma na świecie praktycznie kuchni, w której nie znalazłaby ona zastosowania. Dorsz – bo o niej mowa –…

Oglądaj
ŚLĄSKIE OD KUCHNI: WERSJA DLA OSÓB NIESŁYSZĄCYCH I NIEDOSŁYSZĄCYCH

Śląskie od kuchni (N): Warkocze z polędwiczki wieprzowej

Wielu znamy takich, co na pytanie o najsmaczniejsze warzywo – bez chwili namysłu mówią: golonka! I wcale się nie dziwimy 😉 Ale jest jeszcze kilka innych wieprzowych specjałów, które jeden po drugim będziemy brali na warsztat w kolejnych odcinkach programu…

Oglądaj
ŚLĄSKIE OD KUCHNI: WERSJA DLA OSÓB NIESŁYSZĄCYCH I NIEDOSŁYSZĄCYCH

Śląskie od kuchni (N) Tatar Śląski

Śląsk ma wiele własnych patentów kulinarnych na wszystko – ale o śląskim tatarze pewnie nie słyszeliście. Dlatego zapraszamy Was na najnowszy odcinek programu „Śląskie od kuchni” w którym dowód na to, że tatar nie musi być z wołowiny! Program „Śląskie…

Oglądaj
ŚLĄSKIE OD KUCHNI: WERSJA DLA OSÓB NIESŁYSZĄCYCH I NIEDOSŁYSZĄCYCH

Śląskie od kuchni (N) Stek z antrykotu

Ponoć po tym, jak nam go przyrządzi – możemy poznać czy mamy do czynienia z prawdziwym kucharzem, czy z kimś, kto się za niego przebrał. Stek – bo o nim mowa – to słowo, które w kulinariach wywołuje prawdziwy ślinotok…

Oglądaj
ŚLĄSKIE OD KUCHNI: WERSJA DLA OSÓB NIESŁYSZĄCYCH I NIEDOSŁYSZĄCYCH

Śląskie od kuchni (N) Udko z brokułami

Tym razem w programie „Śląskie od kuchni” coś, co jest zarówno smaczne jak i zdrowe – bo umówmy się – to nie zawsze idzie w parze 😉 Tym razem na Waszych oczach powstanie udko z brokułami – i chociaż brzmi…

Oglądaj
ŚLĄSKIE OD KUCHNI: WERSJA DLA OSÓB NIESŁYSZĄCYCH I NIEDOSŁYSZĄCYCH

Śląskie od kuchni DLA NIESŁYSZĄCYCH I NIEDOSŁYSZĄCYCH: Boczek z cukinią

Piotr Jezutek i Wiesław Ambros tym razem próbują pogodzić ogień z wodą – czyli coś, co kochają weganie i coś, za co dali by się pokroić mięsożercy – czyli BOCZEK Z CUKINIĄ. Program „Śląskie od kuchni” z ułatwieniem dla osób…

Oglądaj
Back to top button