Tym razem w programie „Śląskie od kuchni” Wiesław Ambros i Piotr Jezutek na warsztat biorą rybę. Ale nie byle jaką – nie ma na świecie praktycznie kuchni, w której nie znalazłaby ona zastosowania. Dorsz – bo o niej mowa –…
OglądajŚLĄSKIE OD KUCHNI: WERSJA DLA OSÓB NIESŁYSZĄCYCH I NIEDOSŁYSZĄCYCH
Zapraszamy na gotowanie na ekranie! Najlepsze przepisy mają dla Was Piotr Jezutek i Wiesław Ambros[+]. Program „Śląskie od kuchni” z ułatwieniem dla osób niesłyszących i niedosłyszących – zawiera migacza.
Wielu znamy takich, co na pytanie o najsmaczniejsze warzywo – bez chwili namysłu mówią: golonka! I wcale się nie dziwimy 😉 Ale jest jeszcze kilka innych wieprzowych specjałów, które jeden po drugim będziemy brali na warsztat w kolejnych odcinkach programu…
OglądajŚląsk ma wiele własnych patentów kulinarnych na wszystko – ale o śląskim tatarze pewnie nie słyszeliście. Dlatego zapraszamy Was na najnowszy odcinek programu „Śląskie od kuchni” w którym dowód na to, że tatar nie musi być z wołowiny! Program „Śląskie…
OglądajPonoć po tym, jak nam go przyrządzi – możemy poznać czy mamy do czynienia z prawdziwym kucharzem, czy z kimś, kto się za niego przebrał. Stek – bo o nim mowa – to słowo, które w kulinariach wywołuje prawdziwy ślinotok…
OglądajTym razem w programie „Śląskie od kuchni” coś, co jest zarówno smaczne jak i zdrowe – bo umówmy się – to nie zawsze idzie w parze 😉 Tym razem na Waszych oczach powstanie udko z brokułami – i chociaż brzmi…
OglądajPiotr Jezutek i Wiesław Ambros tym razem próbują pogodzić ogień z wodą – czyli coś, co kochają weganie i coś, za co dali by się pokroić mięsożercy – czyli BOCZEK Z CUKINIĄ. Program „Śląskie od kuchni” z ułatwieniem dla osób…
Oglądaj